Online bestel- en bezorgservice!

In deze moeilijke tijd van het coronavirus willen we graag aan onze klanten tegemoet komen. Ten eerste kunt u nog steeds gewoon een bezoek brengen aan onze kwekerij. Wij zijn normaal geopend en hebben onze maatregelen genomen i.v.m. het coronavirus. Wij helpen u graag persoonlijk met het uitzoeken van de planten. Daarnaast hebben wij een assortimentslijst samengesteld. Hiermee kunt u de planten via e-mail of telefonisch bij ons bestellen. U bestelling kan worden bezorgd. Ook kunt u op afspraak onze kwekerij in de avond bezoeken. Lees hier meer!

Sterke groenteplanten

Tijdens de lente in ons assortiment: diverse groenteplanten. Ze zijn opgekweekt als sterke plantjes en klaar om bij u in de tuin of kas verder te groeien. Het aanbod is breed: van verschillende soorten tomaten (gele cherry tomaatjes, mini pomedore, vleestomaten, gewone tomaten…) tot paprika’s en diverse knollen en kolen. Dus kom zeker even kijken voordat ze weg zijn!

Verschillende soorten langbloeiende kuipplanten

Nieuw: langbloeiende kuipplanten

Deze kuipplanten zijn bij uitstek geschikt voor plaatsing in een bloemenbak. Ze zijn geselecteerd op hun bloemenpracht en bij goede verzorging bloeien ze tot in het najaar.

Verschillende soorten langbloeiende kuipplanten
Verschillende soorten langbloeiende kuipplanten