Online bestel- en bezorgservice

Wij zijn als bedrijf erg blij dat wij de  ”coronaperiode”, achter de rug hebben. U kunt momenteel op meerdere manieren aan onze zelfgekweekte planten komen. Ten eerste kunt u nog steeds gewoon een bezoek brengen aan onze kwekerij. Wij zijn normaal geopend voor iedereen (openingstijden, zie homepagina van onze website!). Daarnaast geven wij u de kans om op een andere manier hier aan te komen, zoals hieronder beschreven:

Per e-mail of telefonisch bestellen en laten bezorgen
Wij helpen u graag persoonlijk met het uitzoeken van de planten. Daarnaast hebben wij een assortimentslijst samengesteld. Hiermee kunt u de planten eventueel online of telefonisch bij ons bestellen. Deze lijst kunt u hier en rechts in beeld downloaden:

Assortiment 2023 Tuindersbedrijf André van Rooij

Assortiment 2023
  • Aan de hand van de assortimentslijst kunt u uw order samenstellen. Geef in een e-mail duidelijk aan welke planten (naam), welke kleur en het aantal dat u wilt bestellen. Stuur uw bestelling naar ons e-mailadres: info@andrevanrooij.nl.
    U hoeft de assortimentslijst niet naar ons terug te sturen, die mag u houden voor de volgende keer.
  • Telefonisch doorgeven kan ook. Bel dan naar (040) 284 72 72 of 06 50 48 73 72.
  • U kunt uw bestelling bij ons af komen halen, wij zorgen dat deze klaarstaat. Wacht op ons afhaalbericht.
  • Ook kunnen wij de bestelling bij u komen bezorgen.
  • Houdt u a.u.b. rekening met een levertijd van 1 à 2 werkdagen.
  • Wij zullen de bestelling altijd eerst aan u bevestigen en laten weten wanneer deze klaar is.

Kwekerijbezoek op afspraak
Daarnaast bieden wij onze klanten de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze kwekerij buiten onze reguliere openingstijden. Dit is speciaal voor de klanten die in deze tijd liever niet overdag komen als er ook andere klanten in onze kwekerij aanwezig zijn. We willen dit gaan doen in blokuren van 19.00 uur tot 20.00 uur en van 20.00 uur tot 21.00 uur. Dit geldt alleen op doordeweekse dagen en altijd alleen op afspraak.