Assortiment

Assortimentslijst

Nieuw is onze assortimentslijst waarmee u uw bezoek kunt voorbereiden of uw bestelling via e-mail of telefoon door kunt geven. Lees hier meer!

Perkplanten

Wij hebben bijna een volledig assortiment van perkplanten. U kunt hierbij denken aan: geraniums, surfinia’s, verbena’s, bacopa, lobelia, ageratum, diascia, spaanse margriet, impatiens new guinea, (dubbele) vlijtige lies, (knol)begonia’s, afrikaantjes en ga zo maar door. Op iedere vierkante meter in onze kas vindt u een andere soort. Het is een lust voor het oog om te zien.

Groenteplanten

Vanaf ± 20 april kunt u bij ons terecht voor diverse groenteplanten. Zo hebben wij o.a. geënte tomatenplanten (cherry-, tros- en vleestomaten) en geënte komkommerplanten. Geënt wil zeggen dat deze planten minder snel een ziekte kunnen krijgen. Ze zijn daar veel minder gevoeliger voor dan ongeënte planten. Ook hebben wij: paprikaplanten, courgetteplanten, aubergineplanten, sla en diverse koolplanten. Indien gewenst kunt u deze vooraf bij ons bestellen. Wij zorgen dan dat deze voor u klaarstaan.

Violen

In het najaar en in het vroege voorjaar hebben we violen. Dit zijn zeer dankbare en rijkbloeiende planten waar u lang plezier van heeft. We kweken de volgende soorten:

  • F1 grootbloemig (delta)
    Dit is naar onze mening de beste kwaliteit grootbloemige viool. Deze is leverbaar in ± 25 kleuren. Dit varieert in violen met 1 kleur, 2 kleuren en verschillende tinten in een bepaalde kleur.
  • F1 bos/miniviool
    Dit is een viool met heel veel kleine bloemen. Vaak zijn ze niet te tellen. Hierbij hebben we ook een speciale soort: de viola endurio. Deze viool bloeit echt de hele winter door. Zelfs bij sneeuw heeft deze viool nog steeds bloemen. De bos/miniviool is leverbaar in ± 15 kleuren.